20180219_114103%20%282%29.jpg

 

Ihania kevätpäiviä ollut nyt, aurinko paistaa ja ilmat ovat raikkaan lämpöisiä :)

Kävimme kylpylä reissulla mieheni kanssa: Oulu sokos hotel Eden. Otimme hotellihuoneen yhdeksi yöksi vedenkeitinlisällä. Ihana extempore irtiotto arkeen. Meille oli kertynyt S-bonuksia sen verran, et maksettiin niillä hotelli+bensat kohteeseen. Keskitämme kaikki mahdolliset ostot Prismaan bonuksien perässä :D Rahat käytetään reissukuluihin: bensa/hotelli. Joskus saatamme käyttää yleiseen hupiinkin (vaikka jokin tavara mitä haluaa, max.70e), jos ei raskita omia rahoja käyttää. 

eden.jpg

CehNR9fWwAApJOY.jpg

 

Kun lähdimme reissuun, niin huomasin et mitenköhän nyt syöminen onnistuu? Kotoa varasin 2banaania ja 2leipää hätävaraksi. Kaupassahan voi käydä sit, jos tarve vaatii. Kylpylähotellissa oli kaksi ravintolaa. Kävimme molemmissa ravintoloissa. Ensimmäisessä ravintolassa söimme päivällisen ja illallisen. Toisessa aamiaisen.

Päivällisellä meni Nizzan-salaatti lohella  https://www.yhteishyva.fi/reseptit/nizzan-lohisalaatti/04353  Suosittelen, oli oikein hyvää! Salaatin jälkeen mahani kipuili n.tunnin verran. En tiedä oliko se anjovis sitten vai pavut..  Illalla söin ranskalaisia ja hedelmäcoctailin (papaija,meloneja,viinirypäle,kiiwi).

 

fries_620x330_51517901541.jpg

 

Nizzan_salaatti-992x1024.jpg

Aamiainen oli oikein monipuolinen ja hyvä. Kaikkea ruokaa oli laidasta laitaan. Itse tankkasin lautasen: Pekonia, kinkku-, meetwursti- ja broilerleikkeleitä. Kananmuna, herkkusieniä, suolakurkkua, tomaattia, salaattia. Lisäksi ne 2omaa leipää. Hedelmäcoctailia jälkkäriksi (papaija, meloneja, viinirypäle, kiiwi). Kahvi, sitruuna-mansikkavesi, omenavesi. Nämä makuvedet oli ihana yllätys, koska aina on vain mehuja tarjolla ja vettä. Mut nyt oli ihan oikeita omena, sitruuna ja mansikka viipaleita jääpalojen kera vedessä <3  Itse tykkäsin tästä omenavedestä enemmän ja aion tehdä sitä kotonakin.

bacon.jpg

fruits.jpg

detoxwaterforweightloss.jpg

Oikein hyvin meni reissu ja en nähnyt nälkään. Olen jo tottunut olemaan aika vähällä syönnillä välillä, niin reissu meni todella hyvin mielestäni. Kuvia unohdin ottaa ruuista, pahoittelen sitä! Etsin kuitenkin suuntaa antavia korvaavia kuvia. 

Ihoni reagoi sitten viiveellä kotona. Säärissä haavoja hieman kutisi ja reidessä ollut 5x5cm arpeutunut haava aukesi hieman ja kudosnestettä alkoi tulla. Laitoin haavoihin kortisoni voidetta ja kutina laantui. Allergialääkettä en ottanut sillä reaktio ei ollut, niin paha. En kuitenkaan ollut 0toleranssilla liikkeellä. Syyksi epäilen klooria tai leikkeleitä, sillä E-koodit/lisäaineet. Monissa leikkeleissä niitä esiintyy. Myös kontaminaatio-vaara on aina ulkona syödessä, varsinkin seisovassa pöydässä!! Allergisoivia aineita voi vahingossa sekoittua, kun ihmiset pääsee käsittelemään tuotteita.